גומבוצ - כופתאות גבינה הונגריות

 
מהונגריה באהבה
מהונגריה באהבה צילום: רחלי קרוט
 
עודכן 07:31 01/06/2009
אוכל נענע 10

ההונגרים לא יכולים בלעדיהם. קבלו את הגומבוצ - כופתאות גבינה רכות, נימוחות בפה ומצופות בפירורים מתוקים וקראנצ'ים. זהירות תענוג ממכר לפניכם

 
 
 
 
 

מצרכים:

קילו גבינה לבנה 9%
4 ביצים, מופרדות
7 כפות סולת
3 כפות סוכר

לפיזור:
אבקת סוכר (או סוכר רגיל)
פירורי לחם מטוגנים (כ-5 דקות על מחבת)
שמנת חמוצה

אופן ההכנה:

- מפרידים את הביצים
- מערבבים את החלמונים עם 3 כפות סוכר וטורפים לתוך הגבינה
- מוסיפים את הסולת לתערובת הגבינה ומצננים כשעה במקרר
- מקציפים חלבונים לקצף יציב, מערבבים לתוך הגבינה ומשהים שעה נוספת במקרר
- מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח
- יוצרים מהתערובת כדורים ומבשלים עד שהכדורים צפים במים
- מסננים ומגלגלים בפירורי לחם מטוגנים, זורים אבקת סוכר ומוסיפים שמנת חמוצה מעל
- ניתן ומומלץ להוסיף ריבה ביתית

המתכון באדיבות לאצי שגב שף מסעדת טוליפ
 
עוד כתבות במדור קינוחים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.