פילה טלה עטוף בבצק עלים

 
 
עודכן 11:30 01/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

סינטה ופילה טלה עטופים בבצק עלים ומוגשים עם בצלי שאלוט, פטריות יער וערמונים

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 סינטות וארבעה פילה גדולים של טלה
ממרח פסטו
מלח
פלפל
טימין
בצק עלים
חלמון טרוף במעט מים

לראגו:
4 כפות שמן זית
2 בצלי שאלוט קצוצים
1 כף טימין
פטריות מורי יבשות
פטריות פורצ'יני יבשות
ערמונים שלמים
מלח
פלפל
ציר טלה מרוכז


אופן הכנה:

- חותכים את הפילה לאורכו ומשטחים אותו
- מורחים על הסינטות מעט פסטו, מניחים עליהם את הפילה וקושרים בחוט קשירה
- ממליחים, מפלפלים וצורבים במעט שמן זית להשחמה קלה, מקררים לגמרי
- מרדדים את הבצק למלבנים באורך הנתחים
- מניחים עליהם את נתחי הבשר ועוטפים יפה
- מורחים בחלמון ואופים בחום של 200 מעלות רבע שעה
- שמים במחבת את החמאה, בצלי השאלוט והטימין
- מוסיפים פטריות, ערמונים, מלח ופלפל ומעט ציר ומבשלים דקותיים
- חותכים את הנתחים לשניים ומניחים על צלחת
- מניחים ליד ראגו פטריות וערמונים ומעט מהרוטב ומגישים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.