מרק עגבניות

 
 
עודכן 09:47 03/03/2009

קיץ, המנות הכבדות מפנות את מקומן למאכלים קלילים ומזינים. קבלו מתכון למרק עגבניות קל להכנה שמתאים גם לימות הקיץ החמימים. באדיבות אל בריו

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 קופסאות עגבניות מרוסקות מזן איטלקי - ניתן להשתמש גם בעגבניות טריות למי שמעדיף (1 ק"ג עגבניות מרוסקות בבלנדר)
2 בצלים חתוכים לקוביות
פקעת שומר חתוך לקוביות
חצי סנטימטר ג'ינג'ר כתוש
2 כפיות שום כתוש
מלח
פלפל שחור
חצי צ'ילי חריף
חצי כוס פטרוזיליה
חצי כוס כוסברה
רבע כוס שמן זית
2 כוסות יין לבן יבש

אופן ההכנה:

- בסיר רחב מטגנים ברבע כוס שמן הזית את הבצל והשומר עד שהם נהפכים לזהובים
- מוסיפים את השום והג'ינג'ר לעוד שתי דקות ומוסיפים את היין
- מביאים לרתיחה ומוסיפים את העגבניות המרוסקות
- מביאים לרתיחה שנית ומוסיפים את עשבי התיבול
- טוחנים במעבד מזון עד לקבלת מרק חלק ומוסיפים את התבלינים
- במידה והמרק יצא סמיך מידי ניתן להוסיף ציר ירקות או מים מינרלים
- מגישים עם לחם קלוי ומעט עיטורי שמנת על המרק

המתכון באדיבות שף אלון גונן ממסעדת אל-בריו בנחלת בנימין
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 
עוד בערוץ