כבדי עוף עם פירה

 
ורדרדים מבפנים וזהובים מבחוץ
ורדרדים מבפנים וזהובים מבחוץ
 
עודכן 07:30 03/06/2009
אוכל נענע 10

5 דקות של עבודה וגם אתם תהנו מכבדי עוף מזוגגים ביין וחרדל מוגשים לצד פירה. המנה האולטימטיבית בכל ארוחת צהריים

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ק"ג כבדי עוף (מנוקים)
1 בצל פרוס
5 כפות שמן קנולה
4\3 כוס יין אדום
1.5 כפית סוכר
1 כפית חרדל
2 כפיות מרק בצל קנור
2\1 כפית טימין
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

- מטגנים במחבת חם פרוסות בצל עד להזהבה
- מוסיפים את הכבדים וממשיכים לטגן עד אשר הכבדים ורודים מבפנים אך זהובים מבחוץ
- מוסיפים יין אדום וסוכר ומצמצמים את הרוטב
- מוסיפים חרדל, מרק בצל קנור, טימין ופלפל ומבשלים כ-5 דקות נוספות
- מגישים עם פירה

המתכון באדיבות "קנור"
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.