עוגיות נוגטין

 
 
עודכן 12:19 03/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני ורביבה אפל אופים עוגיות בצורת פרח עם מילוי של נוגטין

 
 
 
 
 
הכמות מספיקה ל- 70-80 עוגיות

מצרכים לעוגיות:

125 גר' חמאה
50 גר' אבקת סוכר
תוכן של מקל וניל אחד
1/8 כפית מלח
20 גר' חלבון
150 גר' קמח רגיל

אופן ההכנה:

- מרככים את החמאה במיקרוגל לדרגת משחה (לא לרמה נוזלית)
- מעבירים לקערת מיקסר עם גיטרה ומוסיפים אבקת סוכר, אבקת וניל ומלח ומערבלים עד שהתערובת אחידה
- מוסיפים את החלבון בעדינות עד שנבלע בתערובת ובסוף את הקמח (לא לערבב יותר מידי)
- להזליף בעזרת צנתר מיוחד ("Sultane") במרחק 3-4 ס"מ אחד מהשני על תבניות ולהכניס למקרר לפחות לשעה

מצרכים למילוי נוגטין:

100 גר' גלוקוז
100 גר' סוכר חום
100 גר' חמאה
100 גר' שקדים פרוסים מולבנים

אופן ההכנה:

- מחממים בסיר את הגלוקוז, מוסיפים את הסוכר החום ואחר כך את החמאה בחתיכות עד שנבלעת
- מוסיפים את פרוסות השקדים ומורידים מהאש
- משטחים בין שתי יריעות סילפט או ניירות אפייה ומקררים במקרר
- חותכים לריבועים בגודל 6-7 מ"מ ומניחים במרכז העוגיות המוזלפות
- אופים בתנור בחום של 150 מעלות צלסיוס כ- 12-15 דקות
- מקררים ושומרים בכלי סגור היטב
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.