מרק בצל

הדפס
 
 
עודכן 09:35 04/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

לקראת הימים הגשומים של סוף השבוע, אהרוני מכין לכם מרק בצל עשיר בטעמים וניחוחות עם גבינה מבעבעת מעל

 

מצרכים:

8 בצלים פרוסים דק
100 גרם חמאה
1 כף טימין
2 עלי דפנה
2 כפות קמח
6 כוסות מרק עוף צח
חצי כוס יין לבן
מלח
פלפל גרוס
באגט פרוס לשש פרוסות יפות
שמן זית
6 פרוסות גבינת קומטה או אמנטל
6 כפות גבינת אמנטל או קומטה מגורדת

אופן הכנה:

- מרתיחים את החמאה ומטגנים את הבצל, טימין ועלי דפנה, ממליחים ומפלפלים
- מטגנים על להבה נמוכה שעה ומדי פעם מערבבים
- מגבירים את הלהבה וממשיכים עוד חמש דקות עד שהבצל חום קראמלי
- מוסיפים את הקמח, מערבבים 3 דקות
- מוסיפים את המרק, מביאים לרתיחה ומבשלים תוך ערבוב שעה
- קולים את הבאגט עם מעט שמן זית
- שמים את המרק בקעריות, על כל מרק 2 באגטים, עליהם פרוסת גבינה, וכף גבינה מגורדת
- שמים מתחת לגריל עד להשחמה ומגישים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.