כבד עגל עם בצלי פנינה

 
 
עודכן 09:35 04/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

שילוב של מתיקות עם חמצמצות עדינה - כבדי עגל עם בצלים מזוגגים בחומץ בלסמי על מצע של פירה תפו"א

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 פרוסות כבד עגל
צנצנת בצלי פנינה מבושלים במעט מים ותבלינים
6 עלי מרווה טריים
מעט קמח
מלח פלפל
3 כפות שמן זית
4 כפות חומץ בלסמי
כף רוטב סויה
1 כף סוכר
שליש כוס מים רותחים

בישול בצלצלי הפנינה:
מים, מלח, פלפל, עלי דפנה עד לריכוך

אופן הכנה:

- מצמידים לכל פרוסת כבד עלה מרווה
- מקמחים בעדינות ומנערים היטב
- מטגנים את הכבדים בשמן עד שהם שחומים ומוציאים מהמחבת
- מוסיפים את הבצלים למחבת ומטגנים את הבצלים עד להשחמה
- מוסיפים את החומץ, סוכר, מים רותחים, מלח ופלפל ומזגגים
- מוציאים את הבצלים ומחזירים את הכבד לזיגוג קצר בסירופ
- שמים על כל צלחת פירה, לידו פרוסת כבד, עליה בצלים מזוגגים, רוטב וקצת עלים קטנים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.