תפוחים אפויים בבצק פילו

 
 
עודכן 09:35 04/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מכין קינוח אלוהי של תפוחים מבושלים בסירופ, עטופים בבצק פילו ומוגשים עם גלידת וניל

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 תפוחים קלופים ללא הליבה
6 דפי פילו חתוכים לריבועים של כ-20 ס"מ
שליש כוס שקדים טחונים
שליש כוס סוכר
מעט קינמון
ספריי חמאה

לסירופ:

4 כוסות מים
כוס וחצי סוכר
מיץ וקליפה מלימון אחד

אופן הכנה:

- מבשלים את התפוחים בסירופ כ-10-12 דקות, מסננים ומקררים
- שמים ארבעה ריבועי פילו אלה על גבי אלה כשבניהם מפזרים תערובת שקדים וסוכר קינמון
- מניחים עוד ריבוע בצק פילו
- מניחים במרכז כל ריבוע בצק תפוח כשגם הוא מכוסה בסוכר וקינמון, מכסים ומקפלים
- מניחים בתבנית עם התפר כלפי מטה
- אופים בחום של 180 מעלות כעשרים דקות
- מגישים עם גלית וניל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.