ספגטי עם עגבניות שרי

 
בקלי קלות
בקלי קלות צילום: אורי כהן
 
עודכן 08:55 05/06/2009
אוכל נענע 10

נמאס לכם להכין מנות מורכבות ומייגעות? רוצים משהו פשוט אבל טעים ומזין? קבלו מתכון לספגטי עם עגבניות שרי שבקלות יכול להפוך גם לסלט קר וגם לארוחה חמה

 
 
 
 
 
זמן הכנה: רבע שעה
זמן בישול: רבע שעה
כמות מנות: 4

מצרכים:

800 גרם ספגטי
חצי קילו עגבניות שרי
רבע כוס שמן זית משובח
10 עלי בזיליקום טריים
כפית מלח ים
חצי כפית צ'ילי חריף
פרמג'נו ריג'אנו מגורד

אופן ההכנה:

- מחממים את הגריל לדרגת חום גבוהה
- מורחים את עגבניות השרי בשמן זית ובמלח וקולים כ-10 דקות בתבנית אפיה
- מוסיפים את הבזיליקום
- מבשלים את הפסטה עד לדרגת אל דנטה ומסננים
- בקערה עמוקה מניחים את הספגטי ויוצקים עליו את הנוזלים שהצטברו בתבנית של העגבניות
- מוסיפים את המלח, בזיליקום והצ'ילי ומערבבים
- מסדרים בצלחות הגשה את הספגטי ומניחים עליו מספר עגבניות שרי ובזיליקום
- מגישים עם גבינת פרמג'נו

המתכון באדיבות שף אלון גונן ממסעדת אל-בריו
 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.