עוגות פאי אישיות של תפוחים ואגסים

 
בניחוח של פעם
בניחוח של פעם צילום: getty images
 
עודכן 09:20 06/06/2009
אוכל נענע 10

את העוגות האישיות ניתן בקלות להפוך לפאי גדול, את התפוחים והאפרסקים אפשר להחליף בכל פרי אחר, רק העקרון נשאר זהה - בצק פריך וטעים עם פירות נימוחים בניחוח וניל וקינמון

 
 
 
 
 
זמן הכנה: 15 דקות
זמן צינון הבצק: 30 דקות
אפייה: 15 דקות
 
לאירוח, לטיול או סתם לפינוק של בוקר
לאירוח, לטיול או סתם לפינוק של בוקר
מצרכים (מילוי):
2 אגסים
2 תפוחים
2 שקיות סוכר וניל
כפית קינמון

מצרכים (בצק פריך):
180 גרם קמח
80 גרם חמאה
80 גרם סוכר
2 שקיות סוכר וניל
ביצה
קורט מלח
20 מ"ל מים

אופן ההכנה:
- מכניסים קמח, מלח, סוכר וביצה לקערת מעבד ומערבלים באמצעות הסכין לערבול ולישה
- מפעילים ל-30 שניות, מפסיקים את המכשיר ומוסיפים את המים
- עוצרים את פעולת המכשיר כאשר הבצק הופך לכדור ותהערובת הופכת אחידה
- מצננים את הבצק במשך 30 דקות
- שוטפים את התפוחים והאגסים וחוצים אותם
- פורסים את הפירות במעבד מזון באמצעות דיסק הפריסה בעובי 4 מ"מ
- בכלי נפרד מערבבים סוכר וניל וקינמון
- מוסיפים את התפוחים והאגסים לסוכר והקינמון ומערבבים
- בקערות קטנות מזכוכית או בכלים אישיים מחרסינה, מניחים פרוסת תפוח חצויה ופרוסת אגס חצויה אחת ליד השנייה וממלאים את הקערה בשכבות לסירוגין (יש למלא היטב את הקערות)
- לבסוף, מניחים עיגול בצק (בקוטר התבנית) על קצה התבנית, כדי לסגור אותה
- מורחים את הבצק בחלבון
- מכניסים לתנור למשך 15 דקות בחום של 150 מעלות
- מגישים פושר

המתכון באדיבות מג'ימיקס מבית ניופאן
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.