בורקס מלאווח עם גבינות

 
 
עודכן 15:28 07/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

פותחים את השבוע עם בורקס מבצק מלוואח במילוי גבינת קשקבל וריקוטה

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 מלאווח קפוא, מופשר
מעט חמאה מומסת

למילוי:

250 גרם קשקבל מגורדת
200 גרם גבינת ריקוטה
1 כף טימין
מעט שמן זית
20 עלי בזיליקום קרועים
פלפל שחור גרוס
1 ביצה

אופן הכנה:

- מערבבים את חומרי המילוי בקערה
- ממלאים את המלאווח (כמו בורקס), מקפלים לשניים ומדביקים עם חלמון טרוף במעט מים
- מניחים בתבנית אפייה, מורחים בחמאה מומסת ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כעשרים דקות
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.