קרפצ'יו טונה

 
 
עודכן 11:40 08/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מכין מנה ראשונה של קרפצ'יו טונה בתוספת מנגו וסלרי

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 מנגו בשלים, גדולים חתוכים לפרוסות
700 גרם טונה איכותית פרוסה דק
1 סלרי אמריקאי חתוך לטבעות קטנטנות
לדאשי:
חצי ליטר מים מינרלים
פיסת קומבו של 5 ס"מ
שבבי בוניטו

אופן הכנה:

- בסיר מחממים חצי ליטר מים מינרלים עם פיסת קומבו עד רתיחה, מכבים ומוציאים את הקומבו
- מוסיפים שבבי בוניטו, מכסים ושומרים בצד
- מסננים ומוסיפים לפונזו

לפונזו:
110 מ"ל חומץ אורז
275 מ"ל מירין
75 מ"ל יוזו
150 סויה
225 דאשי מסונן
5 דפיי ג'לטין שהושרו במים במשך 5 דקת ונסחטו

אופן הכנה:

- משרים ג'לטין במים 5 דקות וסוחטים
- ממיסים את הג'לטין בדאשי (בסיר על אש נמוכה)
- מוסיפים את הג'לטין לפונזו ומעבירים למקרר

לסלט:
מוסיפים לטבעות הסלרי:
4 כפות שמן שומשום
1 חב' מיקרו כוסברה
100 גרם ג'ינג'ר כבוש – פרוס לפרוסות דקות
200 גרם ואסבי טוביקו
100 גרם פקאן סיני קצוצים

אופן ההרכבה:

- מסדרים בצלחת מרובעת טונה ומנגו לסירוגין
- יוצקים מעט פונזו על כל צלחת
- מפזרים מיקרו כוסברה וואסבי טוביקו על הסשימי
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.