דג מאודה

 
 
עודכן 11:42 08/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

בריא וטעים - דג מאודה עם ג'ינג'ר, בצל ירוק, פטריות ושעועית סינית ירוקה

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 דג ים טרי במשקל של קילו / קילו וחצי (פרידה או לוקוס)
3 ס"מ ג'ינג'ר טרי, חתוך לגפרורים דקים
3 בצלים ירוקים חתוכים
3 פטריות שיטאקי מושרות, פרוסות דק
1 כף שעועית סינית שחורה
2 כפות רוטב סויה
4 כפות יין אורז
מעט פלפל שחור
4 כפות עלי כוסברה טריים
מעט שמן שומשום

אופן הכנה:

- חורצים בצידו של הדג-4-5 חתכים אלכסוניים, עמוקים ומניחים בצלחת גדולה
- מניחים על הדג ג'ינג'ר, מחצית מהבצל הירוק, פטריות ושעועית שחורה
- יוצקים מעל סויה, יין אורז ופלפל ומעט שמן שומשום
- מאדים בכלי אידוי כ-15-20 דקות, תלוי בגודל הדג
- מוציאים ומפזרים מעל את יתרת הבצל הירוק ועלי הכוסברה
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.