לחם גבינה ופסטו

 
ניחוחות ממכרים
ניחוחות ממכרים
 
עודכן 07:48 08/06/2009
אוכל נענע 10

הוא רך מבפנים וקראנצ'י מבחוץ, מלא בטעמים של פסטו וגבינה ומדיף ניחוחת ממכרים שיגרמו לכם לאכול אותו בלי הפסקה. מי אמר אני ולא קיבל?

 
 
 
 
 
זמן הכנה: כ – 3 שעות כולל התפחה ואפייה
(מתכון לחלה גדולה)

חומרים:
1 ק"ג קמח - מנופה
3 כפיות מלח
2 ביצים
20 גרם חמאה של טרה – רכה
3 כפות סוכר
כוס ושליש חלב טרה 3% - קר
15 גרם שמרים
250 גרם גבינת טרה 3%
3 כפות שקדים גרוסים
2 כפות ממרח פסטו

אופן הכנה:
• מערבבים בקערה את השמרים, הסוכר ושליש כוס החלב ומניחים במקום חמים כרבע שעה
• מערבבים את שאר החומרים בקערה נפרדת או במיקסר, מוסיפים את תערובת השמרים וממשיכים ללוש עד קבלת בצק אחיד, גמיש ורך
• יוצרים מהבצק כדור, מקמחים ומניחים אותו במקום חמים למשך כשעה (מכוסה במגבת)
• לשים את הבצק בשנית ומתפיחים אותו כרבע שעה
• מחלקים את הבצק לשלושה חלקים, כל חלק מגלגלים לצורת גליל "נקניק", וקולעים את שלושת החלקים לצורת צמה, מניחים את החלה על תבנית עם נייר אפייה, מתפיחים שוב למשך רבע שעה
• מורחים את החלה בביצה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ – 180 מעלות למשך כ- 45 עד 55 דקות

המלצת השף:
• ניתן לפזר קצח על החלה לפני האפייה
• ניתן להחליף את הגבינה הלבנה בקוטג' של טרה
• ניתן לאפות את הבצק בצורת כיכר או כמנות אישיות (לחמניות)

המתכון באדיבות השף ברק חי חורש ל"טרה"
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.