סלט שעועית וגבינת צאן

 
בכל דוכן בשוק תמצאו אותה
בכל דוכן בשוק תמצאו אותה צילום: אורי כהן
 
עודכן 08:30 09/06/2009
אוכל נענע 10

אם אתם שומרים על אורח חיים בריא, המתכון הזה במיוחד בשבילכם: סלט שעועית ירוקה עם זיתים וגבינת צאן. מקור מצוין לויטמין c מהשעועית, סידן מהגבינה וטעם מדהים מהשילוב של שניהם

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ק"ג שעועית ירוקה טרייה (לחתוך קצוות)
100 גרם זיתי קאלמטה מגולענים
רבע כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור
4 שיני שום כתושים
רבע כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
חופן עלי כוסברה
150 גרם גבינת צאן חצי קשה (בולגרית/צפתית/מלוחה)

אופן הכנה:

- מרתיחים 3 ליטר מים בסיר רחב וחולטים את השעועית הירוקה ל- 2 דקות
- מסננים ושוטפים במים קרים מאוד
- מניחים את השעועית בקערת הגשה ויוצקים עליה את שמן הזית ואת יתרת המצרכים מלבד הגבינה
- לפני ההגשה מפזרים גבינה מעל השעועית ומגישים

המתכון באדיבות שף אלון גונן ממסעדת אל-בריו 12 פינת השומר 7
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.