שיפודי עוף ברוטב סאטה בוטנים

הדפס
 
 
עודכן 10:31 09/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מדגים כיצד להכין מנת שיפודי עוף ברוטב קטיפתי של סאטה בוטנים ובקישוט של בצל מטוגן

 

מצרכים:

1 חזה עוף חתוך לקוביות
2 כפות שמן
2 כפות סויה מתוקה
2 כפות מיץ ליים
לרוטב:
1 כוס בוטנים לא קלויים
3 שיני שום
1 צ'ילי אדום
3 כפות סוכר דקלים
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר
1 כוס חלב קוקוס
2 כפות סויה מתוקה
3 כפות מיץ ליים או לימון ירוק
מלח
פלפל שחור
לקישוט:
3 שאלוט פרוסים ומטוגנים
עלי כוסברה שלמים
בוטנים קצוצים מטוגנים

אופן הכנה:

- משרים את העוף בתערובת השמן, סויה וליים
- משחילים על שיפודי במבוק
מכינים את הרוטב:
- מטגנים את הבוטנים במעט שמן כשלוש דקות
- מרסקים במעבד מזון בוטנים, ג'ינג'ר, סוכר דקלים, שום וצ'ילי
- מעבירים לסיר עם חלב קוקוס וסויה מתוקה
- מבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה
- מטגנים את בצלי השאלוט עד שהם פריכים ושחומים
- משחילים את העוף על שיפודים
- צולים על מחבת פסים כשתי דקות מכל צד
- יוצקים מעל את הרוטב הסמיך, מפזרים מעל את השאלוט המטוגנים, בוטנים קצוצים ומעט עלי כוסברה
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.