נאסי גורנג - אורז אינדונזי מטוגן

 
 
עודכן 10:31 09/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

מנת אורז קלאסית וטעימה - הגרסה האינדונזית לאורז סיני מטוגן

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 כוסות אורז מבושל, קר
4 כפות שמן
5 בצלי שאלוט פרוסים
1 כף שורש ג'ינג'ר טרי
2 שיני שום קצוצות
1 צ'ילי טרי פרוס
1 כף סמבל
2 כפות רוטב סויה
2 ביצים טרופות
מלח
פלפל
בצלי שאלוט פרוסים ומטוגנים

אופן הכנה:

- שמים את השמן במחבת וכשהוא חם מאד, מטגנים בו את השאלוט, שום, ג'ינג'ר וצ'ילי כשלוש דקות
- מוסיפים את הסמבל ומערבבים
- מוסיפים את האורז המבושל הקר לטיגון של שתי דקות ומוסיפים את הסויה, מערבבים
- יוצרים בתחתית הווק גומה, מבעד לאורז ויוצקים פנימה את הביצים הטרופות. מקשקשים מעט וכשהן מתחילות להתמצק, מערבבים אותן עם שאר האורז דקה נוספת
- מעבירים לצלחת הגשה
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.