פיצה עם חצילים עגבניות וזיתים

 
 
עודכן 09:39 10/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

רוצים לשדרג את הפיצה הרגילה? קבלו פיצה עם חצילים, עגבניות תמר, זיתים, פסטו ושיני שום קונפי

 
 
 
 
 
1 חציל
שמן זית
מלח גס
פלפל
כדור בצק פיצה
מעט רוטב עגבניות
2 עגבניות תמר קלופות
8 זיתי קלמטה פרוסים
2 כפות פסטו
גבינת פרמזן מגורדת
כף עלי אורגנו
6 שיני שום קונפי קצוצות גס

אופן ההכנה:

- מסדרים את החצילים בצורה חופפת
- מורחים את החצילים בשמן זית, מלח, פלפל ומעט עלי טימין
- צולים על מחבת פסים משני הצדדים כשלוש דקות
- מרדדים את הבצק ומורחים עליו מעט רוטב
- מערבבים בקערה את העגבניות הקצוצות, זיתים, שום קצוץ אורגנו, מלח גס ופלפל
- מפזרים סביב הבצק ומפזרים את הגבינה והפסטו
- אופים על אבן פיצות בתנור על החום הכי גבוה כשבע דקות

>>בצק פיצה בסיסי
>>רוטב עגבניות לפיצה
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.