קלצונה עם קישואים וארטישוק

 
 
עודכן 09:39 10/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

גרסה שונה לפיצה הרגילה, דומה בצורתה לבורקס אך פריכה הרבה יותר. קלצונה ממולא קישואים, ארטישוק וזיתים

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 כדורי בצק פיצה
2 קישואים חתוכים לקוביות
4 לבבות ארטישוק קפואים חתוכים לרבעים
8 זיתי קלמטה פרוסים
5 כפות שמן זית
3 שיני שום פרוסות
1 כף עלי טימין
4 אנשובי
מלח פלפל
גבינת פרמזן מגורדת גס

אופן ההכנה:

- מטגנים בשמן זית את הטימין, הקישואים, שום, אנשובי וארטישוק ומקררים מעט
- מרדדים את הבצק ומפזרים מעל את התערובת וגבינת הפרמזן (על מחצית מהעיגול) ומטפטפים מעט שמן זית
- מרטיבים את שולי הבצק במים ומקפלים את הבצק על התערובת
- אופים על אבן פיצות בתנור על החום הכי גבוה כשבע דקות

>>בצק פיצה בסיסי
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.