פיצה מתוקה

 
 
עודכן 09:39 10/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מפתיע עם קינוח מתוק של פיצה פריכה במילוי מסרקפונה רכה ותאנים מתוקות ונימוחות

 
 
 
 
 

מצרכים:

12 תאנים חצויות
מעט חמאה מומסת
מעט סוכר
1 כדור פיצה
חצי כוס מסקרפונה
חצי כוס ריקוטה
כף סוכר

אופן ההכנה:

- חוצים את התאנים בידיים ומטפטפים עליהן חמאה מומסת וסוכר
- מרדדים את הבצק לעיגול דק
- מניחים עליו את התאנים ומטפטפים סביב חמאה מומסת
- אופים על אבן פיצות בתנור על החום הכי גבוה כשבע דקות
- מערבבים את הגבינות עם הסוכר ומפזרים מעל הפיצה המוכנה

>>בצק פיצה בסיסי
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.