ספגטי עגבניות

 
קל וטעים
קל וטעים צילום: שי אפגין
 
עודכן 07:50 11/06/2009
אוכל נענע 10

לפני שאתם מתחילים עם הבישולים המורכבים של סוף השבוע, קבלו מתכון לספגטי עם גבינה, עגבניות וזיתים. כמה פשוט ככה טעים

 
 
 
 
 
המנה מספיקה ל-4 אנשים

מצרכים:
1 חבילה ספגטי שטוח (מבושל)
20 יח' עגבניות שרי - שטופות וחצויות
20 יח' זיתי קלמטה מגולענים
1 חבילה טוב טעם
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט סומק

מצרכים לרוטב:
9 שיני שום פרוסות
20 עלי אורגנו טרי (2 גבעולים קטנים)
1 יח' צ'ילי אדום טרי - פרוס
1/4 כוס שמן זית


אופן הכנת המנה:
- מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית, מטגנים את השום, הצ'ילי ועלי האורגנו כ-3 דקות עם כף מעץ
- מוסיפים למחבת את הספגטי ומערבבים היטב כ-2 דקות
- מוסיפים למחבת את העגבניות, התבלינים וזיתי הקלמטה וממשיכים לערבב ולפזר את כל החומרים באופן שווה כ-5 דקות
- מעבירים את הספגטי מהמחבת לקערת הגשה
- מפוררים ומפזרים את גבינת הטוב טעם (בעזרת הידיים) על כל שטח פני הספגטי ומגישים מיד

המלצת השף:
1. ניתן לערבב את הספגטי במחבת עם מלקחיים
2. ניתן להוסיף גבינה צהובה בסגנון הולנדי של "מחלבת טרה" מגורדת בנוסף לגבינת הטוב טעם
3. ניתן להחליף את הצ'ילי בפלפל גמבה

המתכון באדיבות ברק חי חורש ל"טרה"
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.