המבצעים, הארועים והמנות שיעשו לכם את החודש

 
עודכן 07:50 11/06/2009
אוכל נענע 10

המבצעים השווים, הארועים והמסעדות שלא כדי לפספס והמנות החדשות. "חדש על המדף" מביא לכם את המיטב של חודש יוני בתחום האוכל

 
 
 
 
 
פסטיבל גבינות ויין
לאור הביקוש הרב וההצלחה מלון ישרוטל פונדק רמון עורך זו הפעם השישית מפגש מדברי מרתק של גבינות ויין – בניחוח צרפתי, בשיתוף יקבי כרמל ורן בוק, מחבר הספר "גבינות" - מדריך הגבינות הישראלי הראשון. משתתפי סוף השבוע ייהנו מהרצאות בנושא גבינות ויין, סדנת טרואר ישראלי, סדנה להכנת גבינות, טעימות של גבינות ויין, טיול ג'יפים במכתש ועוד. מדריך "גבינות" של רן בוק יוענק במתנה למשתתפים. הסדנא תתקיים בסוף השבוע בין ה- 18 ל- 20 ביוני 2009 - המחיר לאדם בחדר זוגי, ל-2 לילות - החל מ-1,195 ש"ח, וכולל אירוח על בסיס חצי פנסיון והשתתפות בכל הסדנאות והאירועים.
 
מיני פרסקו – גם בשעות הקטנות של הלילה
אחרי ההצלחה של האחות הגדולה "פרסקו בר-בשר" מרחובות, פתח שף אליעזר לויה (טאבון, דקוטה, קזנקי, לבנטיני) את מיני פרסקו. המסעדה, שנפתחה ממש בימים אלו, פונה לקהל הצעיר, כיאה למיקומו באזור התעשייה שוקק החיים של ראשון לציון. התפריט, בשונה מפרסקו הגדולה, מתמקד בעיקר במנות בשר ופסטות זולות ואטרקטיביות שיעלו חיוך על פניכם גם בשעות הקטנות של הלילה. מחירי המנות נעים בסביבות 15-30 ₪ ובהחלט עומדות בציפיות. שווה במיוחד לנסות את החלומי בגריל (15! ₪) ואת הדיל המשתלם של המנה שאף פעם לא מאכזבת, המבורגר עם צ'יפס. ובדרך החוצה, לפני החשבון, בקשו את הגלידה האמריקאית שלהם, לא תאמינו כמה היא תחזיר אתכם אחורה ותזכיר לכם את היופי של שנות ה-80. מיני פרסקו – משה בקר 11, אזה"ת הישן ראשון לציון.
 
צילום: חגית גורן
רולדין משיקה תפריט חדש
רשת הקונדיטוריות ובתי קפה מפתיעה בתפריט חדש המציג מנות שמתבססות על עולם הקונדיטוריה והמאפיה. הרשת מציעה גיוון לארוחות אליהם מורגל הקהל הישראלי ומשלבת פינוקי גורמה בתפריט בראשותו של שף הרשת - עידו רוטמן. אחת ממנות הדגל החדשות היא ארוחת בוקר (מוגשת עד השעה 12:00) הנקראת "צלחת פינוקים זוגית" ומשלבת בתוכה 2 כריכונים מלחמניות בריוש חמאה, האחד עם סלמון מעושן וגבינת שמנת והשני עם פסטו בזיליקום וגבינת עזים, מוגשים לצד גלילת חציל איטלקית במילוי גבינות. 3 כיסונים אפויים: פטריות עם פרמזן וחצילים צלויים, בטטה צלויה עם עשבי תיבול, וסלמון נורווגי עם גבינות ועירית. כל זאת לצד מבחר מאפיי השמרים המתוקים והידועים של רולדין. בנוסף, לרגל התפריט החדש יוצאת רולדין במבצע חגיגי לשבועיים ימים החל מ ה- 12 ביוני ועד ה- 25 ביוני, במסגרתו כל המזמין ארוחה מהתפריט החדש, הכוללת מנה עיקרית ושתייה, יקבל במתנה מנת קינוח אישית ומפנקת. ואם אתם כבר שם, קחו אתכם לדרך את הפרנץ' טוסט, מבטיחים שתודו לנו על ההמלצה!
 
 
צילום: דן פרץ
Olive Leaf משיקה תפריט חדש
מסעדת Olive Leaf הממוקמת במלון שרתון תל אביב מתרעננת עם תפריט חדש אותו בנה השף צ'רלי פדידה בהשראת הידע המקצועי שרכש במקומות שונים בהם ביקר בעולם. כל המנות מבוססות על טעמי אגן הים תיכון; טעמים של בית בקריצה עדכנית ונגיעה אישית. אפשר למצוא את ישראל, לבנון, סוריה, ירדן, טורקיה, איטליה, יוון , צרפת , ספרד ומרוקו. בין המנות החדשות תוכלו למצוא, מנות ראשונות: קרפצ'יו קישוא (45 ₪), סלט עגל חלב (55 ₪) וסביצ'ה מוסר וטונה אדומה (59 ₪). מנות עיקריות: נתח פילה בקר (140 ₪), צלעות טלה (175 ₪) וקינוחים: מרקיז שוקולד (35 ₪) וסברינה (35 ₪). החניה לאורחי המסעדה בחניון המלון היא ללא תשלום. ימי פתיחה: א'-ה' בין השעות: 22:30-19:00 שרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב טלפון: 03-5219300
 

>> המבצעים החמים של חודש יוני

פראג הקטנה תחגוג עם מסיבת אבסנט שתחתום את פסטיבל האביב שמתקיים בשלושת סניפיה. בתאריכים 12-13/06/09 (שישי-שבת). במסגרת החגיגה יציעו לחוגגים קוקטיילים (32 ₪) ושוטים (15 ₪) של אבסנט. פראג הקטנה- אלנבי 56, תל-אביב- המנופים 8, הרצליה - בן גוריון 83, בת-ים.

מסעדת אינדירה ההודית האותנטית ( שד' שאול המלך 4) של תל אביב, משיקה לכבוד לילות האביב הנעימים תפריט לייט נייט חדש ומזמינה את כל קהל סועדיה וגם את מי שעדיין לא ביקר במסעדה לחוויית טעימות לילית (החל מהשעה 22:30) לדגום ממבחר המטבח ההודי ב- 25 ₪ למנה. בתפריט הטעימות ניתן ליהנות מכל המנות העיקריות בוורסיה מוקטנת (בכל יום מלבד שישי).

אוונגרד חוגגת יומולדת 9 ונכנסת לשנתה העשירית בחגיגה של הכל עשר. במסגרת חגיגות היומולדת (עד ה- 15/6/09) כל אורח יקבל שטר של 50 ₪ AVANTGARD MONEY למימוש בביקור הבא. בנוסף, בהזמנת מנות עיקריות יוצעו שלל ראשונות ב - 10 ₪, בתפריט הלילה יוגשו שלל צ'ייסרים ב- 10 ₪, ועוד הפתעות, אירועים וחגיגות * תפריט ה- 10 ₪ לא מוגש בשעות העסקיות. אוונגרד- הברזל 3, רמת החי"ל, תל אביב.

דיטה חוגגת 100 לתל-אביב, ומגישה תפריט בן 4 מנות ב-100 ₪. להלן הצצה לתפריט: בנוסף ללחם טרי עם פסטו וחמאה בחירה בין קיופולו \ טחינה ירוקה \ סלט ירוק. למנה הראשונה- פטה כבד עם ריבת בצל ובלסמי \ קרפצ'יו סינטה עם צלפים ופרמז'ן. למנה העיקרית - ביף סטרוגנוף \ כבדים בפטריות ויין \ פילה סלמון על הגריל \ סטייק אנטריקוט (בתוספת 20 ₪) או סטייק סינטה 300 גר' . לקינוח: סורבה פסיפלורה ופירות יער על סלט פירות \ אצבעות שוקולד עם גלידת וניל \ מלבי על קדאיף עם אגס ביין \ קרם ברולה. דיטה - רוטשילד 45, פינת אחד העם 54, תל אביב.

כרמלה סופרנו, האיטלקייה המפתה, חוגגת שנה ומציעה, החל מה- 1 ביוני, ומשך כל חודש יוני, פיצות גורמה פרי יצירתו של השף רועי סופר ב- 10 ₪ לפיצה בלבד. מידי יום יוצגו 4 פיצות, מתוך התפריט במחיר שערורייתי. בין הפיצות שיוצעו במסגרת החגיגות במסעדה אפשר למצוא את המרובעת המתהדרת ברוטב עגבניות, גורגונזולה, גבינת עיזים, פרמזן ושמן זית או הפלפל של רוני, פיצה עם פפרוני על רוטב עגבניות, מוצרלה וזעתר, ועוד. כרמלה סופרנו - מנחם בגין 37, תל אביב
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.