מרק כופתאות תפוחי אדמה

 
 
עודכן 08:01 11/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מפנק אתכם עם מתכון ביתי של מרק עם כופתאות תפוחי אדמה במילוי כבד עוף

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 כוסות מרק עוף
1 ק"ג תפוחי אדמה אפויים בנייר כסף
כוס וחצי קמח
2 ביצים
מלח
פלפל שחור טחון
2 כפות שומן אווז מומס (אפשר להמיר בשמן רגיל)
מעט פטרוזיליה

למילוי:

250 גרם כבד עוף מנוקה לגמרי
1 בצל גדול קצוץ דק
2 עלי מרווה קצוצים
4 כפות שומן אווז
מלח
פלפל גרוס

אופן הכנה:

- מרסקים את תפוחי האדמה למחית ומערבבים פנימה את שאר החומרים (פרט למרק)
- מטגנים את הכבד והבצל להשחמה
- קוצצים את הכבד, מערבבים ומקררים
- יוצרים כדורי בצק גדולים, בכל כדור גומה, ממלאים בכבד וסוגרים
- מבשלים במי מלח כחמש דקות
- מחממים מרק צח, מניחים בו את הכופתאות, מחלקים לצלחות מרק ומפזרים פטרוזיליה קצוצה
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.