אגסים מבושלים בסירופ ומצופים בשוקולד

 
 
עודכן 08:01 11/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מכין אגסים מבושלים בסירופ בציפוי שוקולד, לא תאמינו כמה קל להכין וכמה מפואר זה נראה

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 אגסים קלופים ומנוקים
2 כוסות סוכר
3 כוסות מים
מיץ מלימון וקליפת לימון
2 מקלות וניל חצויות
300 גר' שוקולד מריר, מומס
סלסלת תותים - או כל פרי עונתי אחר (טחונים לרוטב)
עלי נענע לקישוט

אופן הכנה:

- ממיסים את הסוכר, המים הלימון והוניל כעשר דקות
- מבשלים בסירופ את האגסים כרבע שעה, מסננים ומקררים
- מוציאים את הליבה של האגסים
- ממיסים את השוקולד בסיר אדים כפול
- טובלים את האגסים בשוקולד המומס
- מקררים, מגישים עם רוטב תותים קר ומקשטים בעלי נענע
 
עוד כתבות במדור אהרוני לשבת - יום ה`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.