צלעות טלה בפסטו בוטנים

 
צילום: טעם גן עדן
 
עודכן 10:40 13/06/2009
אוכל נענע 10

אוהבים בשר? תמיד רציתם לדעת איך להכין צלעות טלה? לא תאמינו כמה זה קל, רק רבע שעה של הכנה והטעם גן עדן

 
 
 
 
 
זמן הכנה: 15 דק
זמן אפיה: 25 דק
המתכון מספיק ל – 6 סועדים

מצרכים:

6 יחידות צלעות טלה מחוברות
רבע כוס שמן זית
100 גרם בוטנים
צרור עלי בזיליקום
5 שיני שום
1 כפית מלח ים
חצי כפית צ'ילי חריף
כוס יין לבן יבש

אופן ההכנה:

- מכניסים למעבד מזון את הבוטנים, הבזיליקום, השום, הצ'ילי והמלח וטוחנים תוך הוספת השמן באיטיות (ניתן להוסיף 100 גרם גבינת פרמג'נו להשבחת הטעם)
- מורחים את צלעות הטלה בפסטו ומכניסים למקרר לרבע שעה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומניחים את הצלעות בתבנית חסינת חום
- יוצקים את היין בתבנית ומכניסים לתנור
- לאחר 10 דק' מורידים את החום ל- 170 מעלות וצולים לעוד רבע שעה (סה"כ 25 דקות)
- מניחים בצלחת הגשה ומגישים

המתכון באדיבות מסעדת אל בריו, נחלת בנימין 12 פינת השומר 7 ת"א
 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.