פוקאצ'ה מקמח פוקאצ'ה

 
פוקאצ`ה מקמח פוקאצ`ה
פוקאצ`ה מקמח פוקאצ`ה צילום: מתוך ``אצל ארז בגליל``
 
עודכן 16:08 14/06/2009
מערכת ``אצל ארז בגליל``

מי לא אוהב פוקאצ'ה? בואו ללמוד להכין את הלחם האיטלקי בגרסא מפנקת במיוחד

 
 
 
 
 

מצרכים

יום א' (מכינים 24 שעות מראש):
250 גר' קמח פוקאצ'ה
250 גר' מים קרים
5 גר' שמרים טריים

יום ב':
500 גר' סטארטר מיום קודם
500 גר' מים
750 גר' קמח פוקאצ'ה
200 גר' גבינת קשקבל כבשים / פיקורינו כבשים
1.5 כפות מלח
20 גר' שמרים טריים
3 כפות שמן זית
 

אופן ההכנה

לשים את כל חומרי הבצק, חוץ מהמלח והגבינה במשך כ-10 דק' לערך.
מוסיפים את המלח ואת הגבינה וממשיכים בלישה עוד מס' דקות.
מניחים את הבצק בקערה משומנת להתפחה למשך שעה עד שעה וחצי.
מחלקים לכדורים ומתפיחים מכוסה בניילון עוד כשעה עד שעה וחצי.
אופים בתנור חם מאד (250 מעלות) ללא לחות.

נ.ב אפשר לפזר עלי מיורן או שומשום אדום בנדיבות מלמעלה ממש לפני האפייה.
ניתן להגיש עם פלפלים קלויים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.