לחם כוסמין מלא

 
לחם כוסמין מלא
לחם כוסמין מלא צילום: מתוך ``אצל ארז בגליל``
 
עודכן 16:08 14/06/2009
מערכת ``אצל ארז בגליל``

חושבים שבריא וטעים לא הולכים ביחד? תחשבו שוב אחרי שתעטמו לחם כוסמין מלא

 
 
 
 
 

מצרכים

יום א' - סטארטר (מכינים 24 שעות מראש)
1/2 כוס שאור מלא
1 כוס שיפון מלא
1/2 כוס מים

יום ב'
2 כוסות שאור שיפון
1 ק"ג קמח כוסמין מלא קר מהמקרר
550 גר' מים קרים
1.5-2כפות מלח שטוחות
2 כפות דבש
 

אופן ההכנה

לשים את כל חומרי הבצק, למעט המלח כ-10 דק'.
מוסיפים מלח ולשים עוד כ-6 דק', משך הלישה ארוך יחסית.
מתפיחים בקערה משומנת כשעה וחצי – שעתיים ומחלקים ל-2 כדורים.
מניחים בצד לכ-15 דק' .
יוצרים 2 כיכרות לחם מוארכות ומניחים בתוך בד לבן מכותנה מקומח היטב.
מתפיחים כשעתיים לערך ואופים בתנור חם (220 מעלות) עם לחות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.