פיש אנד צ'יפס

 
 
עודכן 08:10 16/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

פינוק אמיתי - דג מטוגן בפרורי פנקו בתוספת צ'יפס פריך ורוטב מיונז ליד

 
 
 
 
 

פסקה חדשה

מצרכים:

1 קג' פילה של דג ים מנוקה, ללא עור
לבלילה:
2 ביצים טרופות
חצי כוס בירה
3 כפות פטרוזיליה
מלח

פלפל
1 כוס קמח תופח
כוס פנקו
מעט מיץ לימון וקליפת לימון

שמן זית

כף טימין

אופן הכנה:
- טורפים את חומרי הבלילה בקערה גדולה (פרט למיץ לימון, שמן זית וטימין)
- מזליפים מעט שמן זית ומיץ לימון על הדג, מוסיפים קליפת לימון מגורדת וטימין וטובלים את הדגים בבלילה

- טובלים את הדגים בפירורי בפנקו, מכניסים לסיר עם שמן עמוק ומטגנים עד להזהבה, מסננים
- מגישים עם צ'יפס ורוטב טרטר

רוטב טרטר:
- מערבבים חצי כוס מיונז עם מעט מלפפונים כבושים קצוצים, כף צלפים, פטרוזיליה קצוצה ועירית קצוצה

 
עוד כתבות במדור אהרוני ואני - יום ג`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.