עוגת שמרים פרג

 
 
עודכן 06:17 17/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

פינוק אמיתי, בצק שמרים אוורירי במילוי פרג מתובל בדבש עם אגוזים וצימוקים

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 כוסות פרג טחון, טרי
1 כוס סוכר
1 כף דבש
1 ורבע כוסות חלב
חצי חב' חמאה
גרידת לימון (מלימון אחד)
1 ביצה
4 כפות אגוזים קצוצים
2 כפות צימוקים

אופן הכנה:

- מרתיחים חלב, סוכר, חמאה, גרידת לימון ודבש
- מסירים מן האש, מוסיפים את הפרג, אגוזים וצימוקים
- נותנים למלית להתקרר למשך 5 דקות ומוסיפים את הביצה
- מורחים את הפרג על כל הבצק
- מגלגלים משני צדדים ל-2 גלילים מחוברים, מותחים את הקצוות וסוגרים מכל קצה כלפי מעלה
- מכניסים לתבנית אפיה מוארכת (אינגליש קייק מס' 3 )
- מברישים בביצה ומתפיחים כשעה
- אופים ב-170 מעלות כ-37 דקות
- מפזרים אבקת סוכר

>>בצק שמרים בסיסי
>>בצק שמרים - המדריך המלא
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.