עוגת תפוחי עץ בחושה

הדפס
 
לא תצליחו להפסיק לאכול אותה
לא תצליחו להפסיק לאכול אותה צילום: אבי כהן
 
עודכן 07:45 18/06/2009
אוכל נענע 10

לקראת שבת, עוגה בחושה ועסיסית בניחוח תפוזים וקינמון, מנוקדת בקוביות של תפוחי עץ וצימוקים

 

מצרכים:

1 ו-1/3 כוסות סוכר
4 ביצים
קורט מלח
2 כוסות קמח
כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים
3 ו-1/2 כפיות וניל
5 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
2 כפות סוכר
2 כפיות קינמון
1/2 כוס צימוקים
1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס

אופן הכנה:

- מקציפים היטב במיקסר סוכר, ביצים ומלח
- מערבבים יחד את השמן, מיץ התפוזים והוניל
- מוסיפים לסירוגין את כוסות הקמח ואת הנוזלים שעורבבו (שמן,תפוזים,וניל)
- מערבבים את שאר הרכיבים ומוסיפים לתערובת
- מחלקים ל-3 תבניות אינגליש קייק
- אופים כ-35 דקות בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות

המתכון באדיבות קונדיטורית בן עמי
 
עוד כתבות במדור מתכונים לעוגות ועוגיות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.