בננות בעלי פילו ברוטב שוקולד וגלידת רום צימוקים

 
 
עודכן 07:44 18/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

סוגרים את השבוע עם קינוח מושחת במיוחד, בננות בעלי פילו ברוטב שוקולד וגלידת רום צימוקים

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 בננות חצויות לרוחבן
כפית אבקת קינמון
4 כפות סוכר
עלי בצק פילו חתוכים לרצועות ארוכות ורחבות
מעט חמאה מומסת

לרוטב שוקולד:

1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
200 גרם שוקולד
2 כפיות תמצית וניל
4 כפות וויסקי

גלידת רום צימוקים

אופן הכנה:

- מערבבים את הסוכר, והקינמון ומגלגלים בהם את הבננות
- מורחים את רצועות הבצק בחמאה מומסת, מפזרים על הבצק מעט סוכר וקינמון ומגלגלים את הבננות לגליל סגור ומהודק
מורחים בחמאה מומסת ומניחים בתבנית עם נייר אפייה
- אופים בחום של 180 מעלות 20 דקות
- ממיסים את כל חומרי הרוטב בסיר ומבשלים כחמש דקות עד שהרוטב מסמיך
- מניחים את הבננות על צלחות הגשה, לידם גלידה ומעליהם מרוטב השוקולד
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.