טופו מוקפץ עם ירקות

 
 
עודכן 16:30 21/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

קוביות טופו ברוטב סויה מוקפצות עם אפונה, שעועית וברוקולי

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 קוביות טופו משובח
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
3 כפות חומץ בלסמי
1 כף סוכר חום
2 כפות רוטב סויה
2 כפות מירין

לירקות ירוקים:

3 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
1 סלסלת סנו פיז (אפונת שלג)
200 גר שעועית ירוקה, מבושלת
בק צ'וי
6 בצלים ירוקים
1 ברוקולי מבושל ירוק
2 כפות רוטב סויה
2 כפות מירין

לקישוט:

תלתלי בצל ירוק

אופן הכנה:

- ממליחים ומפלפלים את הטופו, שמים במחבת טפלון מעט שמן זית וכשהוא חם מכניסים פנימה את הטופו ומשחימים משני צדדים
- מערבבים בקערית סויה, סוכר, בלסמי, מירין, ג'ינג'ר ופלפל
- מוסיפים למחבת, מביאים לרתיחה, מוסיפים את הטופו ומזגגים אותו ברוטב
- בינתיים מכינים את הירקות: שמים את השמן במחבת רחבה כשהוא חם, מכניסים פנימה את השום והג'ינג'ר לטיגון של דקה
- מוסיפים את הירקות הירוקים לטיגון של עוד שתי דקות
- מוסיפים את הסויה ומירין, מביאים לרתיחה ומבשלים דקה
- מעבירים לצלחות הגשה, מניחים מעל קובית טופו, ומעטרים בתלתלי בצל ירוק
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.