טארט בצק עלים עם גבינת צאן ועגבניות צלויות

 
 
עודכן 07:52 22/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מלמד אתכם להכין טארט בצק עלים עם פרוסות גבינת צאן ועגבניות צלויות

 
 
 
 
 

מצרכים:

500 גרם בצק עלים (מוכן)
2 בצלים פרוסים
40 גרם חמאה
2 כפות שמן זית
1 כף טימין
מלח
פלפל
גבינת סנט מור גדולה
12 עגבניות תמר שלמות קלופות
מעט מיקרו בזיליקום

אופן הכנה:

- מרדדים את הבצק, מניחים בין שתי תבניות מצופות בנייר אפיה ואופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות, עד שהבצק זהוב
- בינתיים: מאדים את הבצל, טימין, מלח ופלפל בחמאה ושמן זית בחום נמוך כחצי שעה
- מורחים את העגבניות בשמן זית, טימין, מלח גס ופלפל וצולים בחום של 180 מעלות כרבע שעה
- חותכים בבצק המוכן עיגולים בקוטר של 12 ס"מ ומניחים על כל עיגול כף גדושה של בצל, עליה פרוסה של גבינת סנט מור, עליה עגבניות
- מזליפים שמן זית, ומכניסים לתנורל- 180 מעלות לעוד עשר דקות
- מניחים מעל הכל מיקרו בזיליקום ומגישים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.