כדורי שוקולד

הדפס
 
נסו להשאיר אותם רק לרגע במקרר
נסו להשאיר אותם רק לרגע במקרר צילום: סם לביא
 

הם נזללים במהירות ומזכירים לנו את תקופת הילדות, אבל יותר מכל הם טעימים להפליא. כדורי שוקולד עטופים בקוקוס, אגוזים או סוכריות צבעוניות

 

מכינים את כדורי השוקולד שלכם אחרת? הכנסו לאוכל קדימה אוכל וספרו לנו.

מצרכים:
200 גרם ביסקוויטים פתי בר
רבע כוס סוכר
3 כפות קקאו
רבע כוס חלב
כפית תמצית ניל


לקישוט (לבחירה):
קוקוס טחון
סוכריות צבעוניות
אגוזים טחונים
פיסטוקים (לא מומלחים) טחונים

אופן הכנה:
- מפוררים את הביסקוויטים לפירורים (לא לאבקה)
- מוסיפים קקאו, סוכר, תמצית וניל וחלב
- מערבבים היטב עד שהתערובת הומוגנית
- צרים כדורים (מרטיבים את הידיים במים כדי שהתערובת לא תידבק לאצבעות)
- מגלגלים באחד מהתוספות לבחירה (קוקוס, סוכריות, אגוזים או פיסטוקים) ומניחים במנג'טים
- שומרים במקרר

טיפים:
• ניתן להחליף את הביסקוויטים בכל עוגיות אחרות
• 2 כפות מהחלב ניתן להמיר בליקר שוקולד/תפוז/קפה
• ניתן להוסיף לתערובת 100 גרם שוקולד מריר מומס – חשוב לחכות שיתקרר לפני שצרים כדורים
• תוספות נוספות לתערובת – צימוקים/אגוזים/קליפות פרי הדר מסוכרות חתוכות לקוביות

 

מחפשים עוד מתכונים עם שוקולד? נסו את אלה:

מתכון לעוגת ביסקוויטים קלה להכנה

מתכון לעוגת שוקולד רכה

מתכונים לעוגות שוקולד

בחזרה לעולם השוקולד

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.