מאפה בצק עלים במילוי פטה, ריקוטה ותרד

 
אין לכם פטה או ריקוטה? פשוט תחליפו בכל גבינה קשה אחרת
אין לכם פטה או ריקוטה? פשוט תחליפו בכל גבינה קשה אחרת
 
עודכן 07:31 24/06/2009
אוכל נענע 10

פותחים את הבוקר עם מאפה פריך מבצק עלים במילוי פטה, ריקוטה ותרד. תוסיפו לזה סלט קטן והנה לכם ארוחת בוקר נפלאה

 
 
 
 
 
מצרכים:
1 חבילה בצק עלים

למילוי:
1 חבילה גבינת פטה כבשים
1 חבילה גבינת ריקוטה
2 חופנים עלי תרד קצוצים
חצי כפית גרדת לימון
חצי כפית אגוז מוסקט (מגורד)
1 ביצה
מלח
פלפל

לסלט:
2 כפות עגבנייה קצוצה דק
2 כפות בצל סגול קצוץ דק
חצי כפית צ'ילי אדום קצוץ
1 כף צנונית פרוסה
1 כף נבטי חמנייה
חצי כף טימין
1 כף מיץ לימון
2 כפות שמן זית
3 כפות יוגורט כבשים

אופן הכנה:
- למאפה: מרדדים בצק עלים עם מערוך לעובי של חצי ס"מ
- מודדים עם סרגל 30 ס"מ לאורך וחותכים בעזרת סכין
- מערבבים את כל מרכיבי המלית יחד ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט
- מניחים את הבצק לאורך ומסדרים את המלית קרוב לשוליים התחתונות
- מגלגלים בעדינות לרולדה ומהדקים את הצדדים
- מורחים מעל ביצה וחורצים עם סכין את הבצק
- אופים בתנור בחום של 180 מעלות עד שהבצק מזהיב
- לסלט : מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט פרט ליוגורט ומתבלים במלח פלפל

אופן הגשה / קישוט:
- מסדרים על צלחת את הסלט, יוצקים מעל מעט יוגורט ומניחים את המאפה ליד

המתכון באדיבות אליאב גולדנברג שף רשת ספגטים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.