טארט לימון קלאסי

 
 
עודכן 09:51 24/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מלמד אתכם להכין טארט לימון קלאסי שמשלב חמיצות מהלימון ומתיקות מהקצפת

 
 
 
 
 
מצרכים:
תחתית בצק פריך אפוי למחצה (עדיין בתבנית)

למילוי:
(מספיק ל-3 טארטים)
1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפות קליפת לימון מגוררת
1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי
6 ביצים
400 גרם סוכר

אופן הכנה:
- מחממים תנור לחום נמוך (150 צ.)
- מערבבים בקערה את השמנת וקליפת הלימון
- בקערה נפרדת, טורפים את מיץ הלימון, הביצים והסוכר לתערובת אחידה
- מאחדים את שתי התערובות, ויוצקים בזהירות על תחתית הבצק האפוי למחצה
- אופים כשעה, עד שהקרם מתייצב
- מצננים על רשת

גיוון:
- מקציפים 4 חלבונים עם 3/4 סוכר לקצץ יציב
- מזליפים או מורחים על הטארט
- חורכים עם מבער להשחמה

>>בצק פריך מתוק
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.