טארט קרם אגוזי לוז עם שזיפים

 
 
עודכן 09:51 24/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני ודורית מייצנר מכינים טארט מרשים של קרם אגוזי לוז עם שזיפים

 
 
 
 
 
מצרכים:
תחתית בצק אפוייה למחצה

לקרם:
200 גרם חמאה
200 גרם סוכר
200 גרם אגוזי לוז טחונים
3 ביצים
80 גרם קמח
300 גרם שזיפים

אופן הכנה:
- מכינים את הקרם: מקציפים את החמאה עם הסוכר עד שהתערובת הופכת בהירה ואוורירית
- מוסיפים את אגוזי הלוז הטחונים ומערבבים היטב
- מוספים את הביצים אחת אחת ולבסוף את הקמח
- שופכים את הקרם לתוך קלתית הבצק
- מניחים עליו את השזיפים החתוכים ואופים כ 25 דקות ב-160 מעלות עד שהקרם מתייצב (ניתן להכין בתבניות אישיות)
- ניתן לבזוק אבקת סוכר מעל

>>בצק פריך מתוק
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.