טארט פירות עם קרם פטיסייר

 
 
עודכן 09:51 24/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

טארטים קטנים במילוי קרם פטיסייר ופירות העונה שיצליחו לגרוף אינספור מחמאות

 
 
 
 
 
מצרכים:
תחתיות בצק קטנות אפויות לגמרי

מצרכים לקרם פטיסייר:
6 חלמונים
1/2 ליטר חלב
125 גרם סוכר (כוס ורבע)
1/4 כוס קמח או קורנפלור (40 גרם)
1 מקל וניל חצוי לאורכו
1 מיכל שמנת מתוקה
פירות העונה

אופן הכנה:
- מקציפים בסיר את החלמונים עם הסוכר, מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים עד שהתערובת חלקה
- שמים בסיר את החלב ומקל הוניל ומביאים לרתיחה
- מורידים מהאש ושופכים חצי מכמות החלב לתוך תערובת החלמונים ומערבבים היטב
- שופכים את התערובת לתוך הסיר עם החלב ומחזירים לאש
- מבשלים את התערובת תוך כדי בחישה עד לרתיחה
- מעבירים מיד לקערה נקיה ומכסים בנילון נצמד ,שמים במקרר להתקרר
- מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים אותה לתוך הקרם פטיסיאר
- מורחים את הקרם בתוך הבצק האפוי ומסדרים מעל פירות חתוכים

>>בצק פריך מתוק
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.