קובה מטוגן

 
 
עודכן 07:54 25/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

נכס צאן ברזל במטבח הים תיכוני - קובה מטוגנים ופריכים

 
 
 
 
 

מצרכים לבצק:
2 כוסות בורגול
1 כוס קמח
1 כפית כמון
2 כפיות פפריקה בשמן
שבבי צ'ילי
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור טחון

למילוי:
4 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
1 פלפל ירוק טרי, חריף, קצוץ דק
1 כפית גרגירי כמון
חצי ק"ג בשר כבש טחון
חצי כפית פלפל אנגלי
כפית קינמון
מלח
פלפל שחור טחון
חצי כוס צנוברים
חצי כוס פטרוזיליה

אופן הכנה:
- משרים את הבורגול במים, מסננים, סוחטים ומערבבים את חומרי הבצק - מקררים
- למילוי: מטגנים את הבצל, פלפל והכמון
- מוסיפים את הבשר והתבלינים ומטגנים להשחמה
- מורידים מהאש ומערבבים פנימה את הצנוברים והפטרוזיליה - מקררים
- צרים מהבצק כדורים, יוצרים בכל אחד גומה, ממלאים בתערובת הבשר וסוגרים
- מטגנים בשמן עמוק וחם עד להשחמה
- מגישים עם טחינה ירוקה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

אצבעות שום עם בשר טחון

 
עוד כתבות במדור אהרוני לשבת - יום ה`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.