כנאפה משמשים

 
 
עודכן 07:52 25/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

קינוח מיוחד לסוף השבוע, כנאפה משודרגת וחגיגית משערות קדאיף עם סירופ סוכר ומשמשים

 
 
 
 
 
מצרכים:
300 גרם שערות קדאיף
60 גרם חמאה מומסת (לקדאיף)
2 כפות אבקת סוכר
12 משמשים חצויים
40 גרם חמאה - 2 כפות (לקרמל)
רבע כוס מים
3 כפות סוכר
2 מקלות וניל חצויות
300 גרם ריקוטה טרייה
כף אבקת סוכר (לריקוטה)

אופן הכנה:
- חוצים את המשמשים
- שמים במחבת סוכר, חמאה, וניל ורבע כוס מים ומכינים קראמל
- מוסיפים את המשמשים ומזגגים (עם חלקם החצוי מטה) למשך 2 דקות
- מערבבים את האטריות עם החמאה ואבקת הסוכר
- מערבבים את הריקוטה עם כף אבקת סוכר
- שמים במחבת טפלון מעט שמן ואז מחצית מכמות השערות ומהדקים לדפנות המחבת
- מניחים מעל את הגבינה, עליה את המשמשים, עליהן את המחצית השניה של האטריות ומהדקים בעדינות
- מטגנים על להבה גדולה שלוש דקות מכל צד והופכים על צלחת
- יוצקים מעל סירופ סוכר ומגישים עם קרם פרש

סירופ סוכר:
כוס סוכר
2 כוסות מים
רבע כוס מיץ לימון

- מבשלים למשך 10 דקות, עד שהסירופ סמיך מעט ומכבים את האש
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.