זוקיני וחצילים מטוגנים עם גבינת פרמזן

 
 
עודכן 14:57 28/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני פותח את השבוע עם זוקיני וחצילים מטוגנים עם פירורי לחם וגבינת פרמזן

 
 
 
 
 
מצרכים:
3 זוקיני פרוסים
1 חציל פרוס
4 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
2 כפות טימין
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
לציפוי:
חצי כוס קמח
2 ביצים טרופות עם מעט חלב
4\3 כוס פירורי לחם
4\3 כוס גבינת פרמזן מגודרת
פטרוזיליה
טימין
להגשה:
רבעי לימונים

אופן הכנה:
- פורסים את הירקות לעיגולים עבים
- מערבבים שמן, שום, פטרוזיליה, טימין, מלח ופלפל
- מצפים היטב את הירקות בתערובת
- מערבבים בצלחת את פירורי הלחם, הגבינה, הפטרוזיליה והטימין
- טובלים את הירקות בקמח, אחר כך בביצים ולבסוף בתערובת הפירורים והגבינה
- מטגנים בשמן עמוק וחם ומגישים עם רבעי לימונים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.