בטטות בתפוזים ומייפל

 
 
עודכן 14:54 28/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

תוספת מתקתקה ונימוחה המתאימה למגוון בשרים או כמנה בפני עצמה - בטטות בתפוזים ומייפל

 
 
 
 
 
מצרכים:
3 בטטות קלופות
3 כפות שמן זית
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
1 כף טימין
1 כוס מיץ תפוזים
4 כפות רוטב מייפל
מלח גס
פלפל גרוס

להגשה:
עירית קצוצה

אופן הכנה:
- חותכים את הבטטות לפיסות גדולות
- שמים במחבת את הטימין הגינג'ר והשמן
- משחימים מעט את הבטטות בשמן, מוסיפים את המייפל והתפוזים, מלח ופלפל ומבשלים כרבע שעה עד שהבטטות מזוגגות יפה
- מעבירים לצלחת, מפזרים מעל עירית קצוצה ומגישים עם כרעיים צלויות בתפוזים

>>כרעיים צלויות בתפוזים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.