תותים מצופים בשוקולד עם קצפת

 
 
עודכן 14:57 28/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

קינוח פשוט להכנה אבל מרשים ומפתיע ביופיו - תותים מצופים בשוקולד בתוספת קצפת אוורירית

 
 
 
 
 
מצרכים:
24 תותים שטופים
3 כפות סוכר
2 כפיות תמצית וניל
רבע כוס יין קינוח מבעבע
250 גר' שוקולד מריר
להגשה:
כוס שמנת מתוקה לקצפת
כפית תמצית וניל
שיפודי במבוק

אופן הכנה:

- מערבבים בקערה את התותים עם כל שאר החומרים, למעט השוקולד ומשרים כשעה
- ממיסים את השוקולד בקערה המונחת על סיר ובו מים רותחים עד שהשוקולד מומס לגמרי מורידים מהאש
- מקררים את השוקולד כעשר דקות ומדי פעם מערבבים (השוקולד צריך להיות פושר אך נמס)
- נועצים בחלקו התחתון של כל תות שיפוד במבוק
- טובלים כל תות בשוקולד המומס עד למעלה ממחציתו ומניחים על מגש (כך עושים עם כל הכמות) שומרים מכוסה במקרר עד להגשה
- מקציפים את השמנת המתוקה לכדי קצפת, מוסיפים מעט תמצית וניל ומגישים ביחד עם התותים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.