אנטיאס צרוב במיסו עם אספרגוס

 
 
עודכן 07:56 29/06/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מפנק את אתכם בפילה אנטיאס צרוב במיסו וסויה על מצע של אספרגוס פריך

 
 
 
 
 
מצרכים:
6 נתחים של פילה אנטיאס במשקל של כ-200 גרם כל אחד
3 כפות מיסו
6 כפות מירין
2 כפות סויה
1 כף ג'ינג'ר מגורד דק
מעט פלפל שחור
ג'ינג'ר כבוש
4 גבעולי אספרגוס על כל נתח פילה
מיקרו עלים

אופן ההכנה:
- משרים את פילה הדגים במיסו, מירין, סויה, ג'ינג'ר ופלפל
- מוציאים את הדגים מהמשרה ומנגבים
- צורבים על מחבת טפלון חמה מאד, כמה דקות מכל צד, מוסיפים את המשרה למחבת ומזגגים מעט את הדגים
- מוציאים, מניחים על כל צלחת 4 גבעולי אספרגוס, עליהם דג ועליו מיקרו עלים
- מזליפים מעט מהרוטב מעל ומניחים מעט ג'ינג'ר כבוש
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.