סלט עוף

 
כתוספת או כארוחה בפני עצמה
כתוספת או כארוחה בפני עצמה
 
עודכן 07:56 29/06/2009
אוכל נענע 10

לקראת ה-4 ביולי, מתכון שכולו מחווה ליום העצמאות של ארצות הברית. סלט קנטקי עם רצועות עוף, חסה ואגוזים

 
 
 
 
 
מצרכים:
8 רצועות עוף (כ- 200 גרם) מתובלות בתערובת תבליני קייג'ון (כפית מלח גס, כפית פלפל שחור טחון, כפית אבקת שום, כפית אורגנו יבש, כפית פפריקה חריפה, כף פפריקה מתוקה וחצי כוס שמן זית)
2 כפות שמן זית
1/2 ראש חסה ערבית
1/2 ראש חסה אמריקאית
2 כוסות עגבניות שרי
2 כוסות ירקות קלויים לפי בחירה ( קישוא, פלפל, בטטה, כרובית וכו')
1 כוס רוטב ויניגרט קלאסי

אופן הכנה:
- מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים למעט חזה העוף ,שמן הזית והאגוזים ומעבירים לצלחת הגשה
- מחממים מחבת גריל ומברישים בשמן זית
- צולים את חזה העוף עד למידת הכנה רצויה
- מסדרים את רצועות חזה העוף על הסלט ומקשטים באגוזים

הכנת ויניגרט:
מכניסים לצנצנת - 2 שיני שום קצוצות, 3 כפות שמן זית, 2 כפות חומץ בן יין, 1 כפית חרדל דיז'ון מלח ופלפל ומנערים היטב

המתכון באדיבות דייויד לוי, ממסעדת אוונגרד המציינת את ה-4 ביולי בחגיגה אמריקאית. ביום שבת ה- 04/07/09 תתקיים במסעדה תחרות אכילת המבורגרים נושאת פרסים (משעה 17:00) כשברקע ינוגנו להיטים אמריקאים מכל הזמנים ויוגשו קוקטיילים מיוחדים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.