שושני שמרים עם זוקיני, גבינות וזיתים

 
 
עודכן 07:44 01/07/2009
אהרוני, ערוץ 10

מתכון אלוהי לשושני שמרים במילוי זוקיני, זיתים, גבינת פרמזן וצנוברים

 
 
 
 
 
מצרכים:
חצי קג' בצק שמרים פשוט

למילוי:
5 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
4 עלי מרווה קצוצים
1 בצל אדום קצוץ
2 זוקיני חתוכים לקוביות
12 זיתים קצוצים גס
חצי כוס צנוברים
חצי כוס בזיליקום פרוס
חצי כוס פרמזן מגורדת
מלח
פלפל

אופן הכנה:
- מטגנים את השום המרווה והבצל
- מוסיפים קוביות זוקיני, מלח, פלפל ומטגנים
- מוסיפים זיתים וצנוברים ומעבירים לקערה
- מוסיפים בזיליקום ופרמזן ומקררים
- מרדדים את הבצק למלבן, מפזרים עליו את המילוי ומגלגלים לרולדה
- חותכים את הרולדה לפרוסות, מניחים אותן עומדות בתבנית אפיה קפיצית משומנת ומפתיחים שעה
- מורחים בחלמון טרוף ואופים כ-50 דקות
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.