מאפה חצילים ופסטו

 
 
עודכן 07:44 01/07/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מזמין אתכם למאפה חצילים חלומי עם גבינת פרמזן, צנוברים ועוד תוספות מפתיעות

 
 
 
 
 
מצרכים:
5 ביצים
כוס וחצי חלב
100 גרם חמאה מומסת
150 גרם גבינת קשקבל מגורדת
חצי כוס צנוברים
2 כפות טימין
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כפית אגוז מוסקט
מלח
פלפל שחור
2 כוסות קמח תופח
3 כפות ממרח פסטו

לחצילים:
4 כפות שמן זית
8 חצילים קטנים, חצויים לאורכם
מלח
פלפל
חצי כוס פסטו

אופן הכנה:
- מכינים את החצילים: ממליחים ומפלפלים את חצאי החצילים
- שמים במחבת את שמן הזית ומטגנים את החצילים כמה דקות עד שהם מזהיבים
- שמים בקערת המיקסר את הביצים והחלב, טורפים ומוסיפים את החמאה המומסת, שמן הזית, הגבינה ומערבלים דקה
- מוסיפים את התבלינים ולבסוף את הקמח
- מעבירים לתבנית אפיה קפיצית 26
- מניחים את חצאי החצילים על הבצק, מורחים אותם במעט פסטו ואופים בחום של 180 מעלות כחמישים דקות
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.