תבשיל כבש עם ירקות

 
 
עודכן 09:21 02/07/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מפנק אתכם עם תבשיל שיעלה לכם ניחוחות מדהימים בכל הבית - תבשיל כבש עם ירקות שורש ויין לבן

 
 
 
 
 
מצרכים:
1 ו-1/2 קילו כבש חתוך לקוביות
5 כפות שמן זית
5 שיני שום מעוכות
20 בצלי שאלוט שלמים קלופים
1 כף טימין
4 גזרים חתוכים לקוביות גדולות
4 עלי מרווה
1 שורש סלרי חתוך לקוביות גדולות
4 לפתות קטנות חתוכות לרבעים
2 שורשי פטרוזיליה חתוכים לקוביות גדולות
כוס וחצי פול ירוק (מבושל קצרות במים רותחים)
2 כוסות יין לבן יבש
מלח
פלפל שחור טחון טרי
חצי כוס פטרוזיליה טרייה

אופן הכנה:
- משחימים את הבשר בשמן זית (חם מאוד) עם חצי מכמות עלי המרווה, מלח ופלפל ומוציאים
- בשמן שנותר במחבת מטגנים טימין, מרווה, בצלי שאלוט ואת כל הירקות
- מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה
- מוסיפים את הבשר עם כל הנוזלים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי (מכוסה)
- 5 דקות לפני תום הבישול מוסיפים את הפול הירוק ומערבבים
- מגישים עם פטרוזיליה קצוצה וסלט מלפפונים ואבוקדו ברוטב עשבי תיבול

>>סלט מלפפונים ואבוקדו ברוטב עשבי תיבול
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.