סלט מלפפונים ואבוקדו ברוטב עשבי תיבול

 
 
עודכן 09:21 02/07/2009
אהרוני, ערוץ 10

סלט מלפפונים ואבוקדו ברוטב עשבי תיבול שמתאים לכל ימות השבוע ובעיקר לעונת הקיץ החמה

 
 
 
 
 
מצרכים:
3 מלפפונים חתוכים לקוביות
2 אבוקדו חתוכים לקוביות
1 בצל אדום חתוך לקוביות

לרוטב:
1 מיכל שמנת חמוצה
2 כפות מיונז
2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
2 שיני שום
2 כפות פטרוזיליה
2 כפות נענע
20 עלי בזיליקום
2 כפות עירית
מלח, פלפל

אופן הכנה:
- מכינים את הרוטב: מרסקים את כל החומרים במעבד מזון (למעט העירית)
- מערבבים את הירקות, יוצקים עליהם רוטב, מפזרים עירית ומגישים עם תבשיל כבש

>>תבשיל כבש עם ירקות
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.