בראוניז שוקולד עם פטל

 
 
עודכן 09:21 02/07/2009
אהרוני, ערוץ 10

לא תאמינו כמה קל להכין אותו וכמה טעים הוא יוצא - בראוניז שוקולד עם נגיעות של פטל או דובדבנים

 
 
 
 
 
מצרכים:
250 גרם שוקולד מריר
250 גרם חמאה
כוס וחצי סוכר חום
4 ביצים
2 כפיות תמצית וניל אמיתית
כוס וחצי קמח
חצי כפית אבקת אפיה
שליש כוס אבקת קקאו
כוס פטל קפוא, מופשר

אופן הכנה:
- ממיסים את השוקולד והחמאה עד שמתקבלת תערובת אחידה
- טורפים ביצים, תמצית וניל וסוכר חום ל 2-3 דקות
- מוסיפים את השוקולד המומס לבלילה אחידה
- את הקמח והקקאו מוסיפים ממש בסוף ומערבלים לזמן מאוד קצר במהירות נמוכה
- יוצקים את התערובת לתבנית מרובעת או מלבנית בגודל של כ-22-24 ס"מ, מרוחה בחמאה
- מפזרים מעל את הפטל
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ 30-35 דקות
 
עוד כתבות במדור אהרוני לשבת - יום ה`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.